Wilt u graag aankomende vakantie doorbrengen op een populair recreatiepark in Limburg? Dan hebben wij een tip voor u. Wij bevelen u recreatiepark de Leistert aan. Dit park heeft maar liefst 5 sterren en dat is niet zo gek, want het park ziet er piekfijn uit. Daarnaast valt hier genoeg te beleven, zodat u zich nooit hoeft te vervelen. Wilt u liever tot rust komen? Dan is dat ook geen probleem.

Activiteiten en faciliteiten
U vindt Recreatiepark de Leistert op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. U kunt hier superveel beleven, dus u hoeft zich nooit te vervelen. Ga er lekker op uit om te shoppen of een terrasje te pakken, want het recreatiepark ligt nabij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Wilt u lekker uitrusten? Dan is dit ook geen probleem. Ook kunnen we dit een erg kindvriendelijke camping in Limburg noemen, want voor de kinderen valt er ook genoeg te beleven.

Contact
Bent u ervan overtuigd dat dit populaire recreatiepark het juiste vakantieadres is voor u? Neem dan eens een kijkje op de website van het park en ontdek zelf wat u allemaal hier kunt beleven. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan raden we u aan om contact op te nemen met recreatiepark de Leistert.