Heeft u binnenkort een taxi nodig vanaf of naar Amsterdam? Bijvoorbeeld omdat u naar het vliegveld moet, omdat u van het vliegtuig gehaald moet worden of omdat u een afspraak heeft in Amsterdam of omstreken? Of vindt u het gewoon leuk om een rit in de taxi te maken zodat u de omgeving kunt leren kennen? Dan bent u bij Transpro aan het juiste adres voor airport transfers to Amsterdam.

Airport transfers to Amsterdam

U bent bij Transpo echter voor meer dan alleen ritjes van en naar Schiphol aan het juiste adres. Transpro brengt u graag naar Den Haag, Rotterdam of iets anders in de Randstad. Dit kan alleen brengen of halen zijn, maar dit kan ook allebei zijn. De taxichauffeur blijft dan gewoon op u wachten. Het is ook mogelijk om samen met uw zakenpartners door Amsterdam en omstreken te rijden zodat u Nederland kunt leren kennen of kunt laten zien aan uw zakenpartners. De chauffeurs rijden rustig en professioneel, zodat u in de taxi nog makkelijk een vergadering of presentatie kunt voorbereiden.

Nu boeken

Het boeken van een taxi Transpro kan via de website. U vindt op de hoofdpagina een programma waar u heel gemakkelijk datum, tijd en plaats invoert en vervolgens kunt boeken. Er zijn verschillende wagens waaruit u kunt kiezen. Kijk op de website voor alle informatie.