Packstore is een bedrijf wat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Een sociale werkplaats die het net even anders doet. Benieuwd naar wat ze u als bedrijf of als particulier kunnen bieden? Lees dan verder.

Packstore, ook voor opslag

Packstore is vooral gespecialiseerd in het in- en ompakken van goederen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw goederen te laten verpakken tot kant en klare producten die klaar zijn voor de verkoop. Ze verpakken zowel met de hand als machinaal, afhankelijk van de wens van de klant. Maar ook is het mogelijk om uw producten tijdelijk bij Packstore op te slaan, dit kan gemakkelijk zijn in verband met de distributie en logistieke mogelijkheden.

Wat is Packstore?

Packstore kan worden omgeschreven als een sociale werkplaats, maar ze doen het net even anders. Het is een bedrijf wat maatschappelijk verantwoord onderneemt en waar allerlei soorten mensen werken en verschillende soorten diensten draaien. Het is bij Packstore ook mogelijk om een last-minute klus te klaren of bijvoorbeeld een spoedklus in het weekend of in de avonduren te laten uitvoeren. Zij garanderen betrouwbaarheid en snelheid.

Wilt u meer weten over Packstore? Neem dan contact op met het bedrijf  en laat u informeren over de mogelijkheden van deze sociale werkplaats Leiden.