Heeft u een advocaat nodig in Boxmeer of in de omgeving hiervan? Dan raden we u Van der Putt Advocaten uit Venray aan. Dit advocatenkantoor heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van juridische geschillen en dergelijke kwesties. Het bedrijf is erg toegankelijk, gespecialiseerd en betaalbaar en het is een full service advocatenkantoor dat u graag helpt bij al uw justitiële kwesties.

Over Van der Putt Advocaten
Van der Putt Advocaten hecht altijd veel waarde aan transparantie en daarom vinden ze een persoonlijke manier van werken erg belangrijk. Het personeel van Van der Putt Advocaten heeft veel kennis en bezit over de juiste diploma’s en dergelijke. Alle advocaten zijn specialistisch en duiken graag in uw persoonlijke kwestie. Dus bent u op zoek naar een kantoor dat persoonlijkheid hoog in het vaandeel heeft? En wilt u graag resultaat zien?  Dan is Van Der Putt Advocaten de juiste partij om mee samen te werken.

Contact opnemen
Dus bent u op zoek naar een advocaat in Boxmeer? Neem contact op met Van der Putt Advocaten en u komt erachter wat ze voor u kunnen betekenen. Neem een kijkje op de website en bel of mail met het kantoor.