Wilt u er even lekker tussenuit in eigen land? Wat dacht u van kamperen in Limburg? Wij bevelene u  camping de Leistert aan. Dit is een 5 sterren camping en tevens is het uitgeroepen door de ANWB als topcamping. Kortom: als u hier heengaat dan weet u zeker dat u zich bevindt op een toplocatie in Limburg, want er valt hier genoeg te beleven. Maar ook als u lekker tot rust wilt komen dan bent u hier helemaal aan het juiste adres.

Recreatiepark met diverse faciliteiten
Camping de Leistert is absoluut een familiecamping bij uitstek. U kunt hier namelijk zoveel beleven dat u zich nooit hoef te vervelen. Zo is er een bowlingbaan, voetbalveld, basketbalveld, golfbaan, subtropisch zwembad en visvijver. Daarnaast mogen de tafeltennistafels ook niet ontbreken, want wat is een camping nu zonder tafeltennistafel? Ook worden er wekelijks activiteiten georganiseerd door de het recreatieteam.

Boeken om te kamperen in Limburg
Wilt u dus lekker kamperen in Limburg bij camping de Leistert? Wacht dan niet te lang met boeken, want hoe eerder u boekt, hoe mooiere plek u bemachtigd. Daarnaast zijn de plekken altijd erg gewild, dus het zou zonde zijn als u te laat bent met boeken.