Een vakantie boeken, maar niet al te ver weg willen? Boek een vakantie in Brabant. Ga voor optimaal comfort en toch het campinggevoel. Glamping is een manier om helemaal uit te rusten en te kunnen genieten van alle luxe, inclusief sanitair en fijne bedden. En tegelijkertijd toch het idee hebben dat u één bent met de natuur. Dan is glamping iets voor u. Hoe mooi is het als u uw tent uit stapt en over het water heen kijkt of tegen de bosrand aan zit? Dan ervaart u het kampeerleven nog meer.

Glamping voor iedereen: sportief of niet

Bent u overtuigd dat Glamping iets voor u is? Dan is TerSpegelt misschien wel het juiste vakantiepark voor u. U vindt er verschillende glamping accommodaties. Zoals een sportlodge met sportattributen in en rondom de tent om fit te blijven gedurende de vakantie en als vermaak voor de kinderen. Ook kunt u kamperen op het water. Ziet u zichzelf al hangen in een hangnet boven water? En waant u zich in Australië in de Outbacklodge – glamping in Australische stijl met twee verdiepingen.

Boek uw glamping vakantie in Brabant

Verlangt u al naar een gezellige, actieve, maar luxe vakantie? Boek uw glamping Brabant. TerSpegelt biedt verschillende accommodaties voor glamping. Daarnaast is er genoeg vertier voor de kinderen en jongeren en er zijn genoeg eet- en drinkfaciliteiten. Op deze vijf sterren camping geniet u van de prachtige natuur: het water en de Kempense Bossen. De glamping is gevestigd in het Brabantse Eersel.