Bent u alweer aan het nadenken over een nieuwe zomervakantie? Houdt u van kamperen met de kinderen? Dit is natuurlijk ook voor hen fantastisch. Hoe leuk is het om ’s ochtends wakker te worden in de tent of caravan en gelijk naar buiten te kunnen? U kunt even rustig wakker worden terwijl de kinderen zich al wel vermaken. Dit kunt u allemaal doen in Nederland, dus u hoeft niet eens ver te reizen. De omgeving in Limburg is erg leuk en daarom raden wij Camping de Leistert aan. Op deze kindercamping in Limburgis er genoeg te beleven en wordt er veel georganiseerd zodat uw kinderen zich goed kunnen vermaken.

Wat valt er te beleven?

Dit recreatieparkbevindt zich op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. Er in de omgeving genoeg te beleven, zodat u niet alleen op de camping hoeft te blijven in de vakantie. Ga bijvoorbeeld even lekker wandelen of fietsen in de omgeving of bezoek een stad in de buurt. Op de camping kunnen uw kinderen bijvoorbeeld naar het animatieteam waar iets leuks is georganiseerd voor hun zodat u een boek kunt lezen op uw plek bij de tent of caravan.

Meer weten over deze kindercamping?

Op de website van Camping de Leistert kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden. Hier vindt u bijvoorbeeld alle faciliteiten, accommodaties en activiteiten van de camping. U kunt hier terecht met jonge en oudere kinderen, want er is voor iedereen wat te beleven. Wacht trouwens niet te lang met boeken, want camping de Leistert is erg geliefd dus het zou zonde zijn als de plekken volgeboekt zijn.