Voor een ultiem vakantiegevoel bezoek je recreatiepark de leistert>. Deze camping is een echte aanrader, want alles op deze camping is tiptop geregeld. Deze camping is daarom ook bekroond met maar liefst 5 sterren. Door de ANWB is het park uitgeroepen tot topcamping. Hierdoor weet je zeker dat je een camping bezoekt wat in orde is.

Wat valt er te doen?

Camping de Leistert vind je in Limburg en er is genoeg te doen op de camping en in de omgeving. Wat vind je van zwemmen in het subtropisch zwembad? Een balletje slaan op de golfbaan kan ook. Bij camping de Leistert hoe jij je nooit te vervelen. Ook voor kinderen is het een perfecte plek. Er is namelijk een groot indoor speeltoestel en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Ook als je lekker een dagje weg wilt dan is dit ook mogelijk. Zo kun je lekker wandelen of fietsen in een van de natuurparken in de buurt en kun je dagjes winkelen in leuke steden in de buurt.

Reserveren?

Meer weten? Bekijk dan de website en neem contact op met de camping. Wees er wel snel bij, want dit recretiepark Limburg is erg populair. Je wilt immers niet dat de camping al vol is.