U gaat naar het buitenland voor een langere tijd, maar u wilt niets van het Nederlandse eten missen. Het is lastig om eten mee te nemen en dit raakt natuurlijk ook een keer op. Dutch Expat Shop biedt u de ideale oplossing. Bij Dutch Expat Shop kunt u Dutch food online bestellen. Zo hoeft u uw favoriete producten niet te missen en kunt u ze bestellen wanneer u wilt.

De online supermarkt

Dutch Expat Shop is de online supermarkt waar u uw favoriete Nederlandse en Belgische producten kunt bestellen. De bestelling wordt tegen een laag tarief verzonden naar het buitenland. U haalt op deze manier uw producten snel en voordelig in huis. In het assortiment vindt u ruim 15.000 typisch Nederlandse producten van 400 verschillende echte merken. Ook kunt u Belgische producten bestellen en hiervoor gelden dezelfde voorwaarden. U profiteert bij Dutch Expat Shop van de snelle en goedkope levering en natuurlijk van uw favoriete producten in het buitenland.

Bestellen

Op de site van Dutch Expat Shop vindt u het assortiment en de aanbiedingen van dit moment. Bestel uw producten online en profiteer van de voordelen. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Dutch Expat Shop.