Borstvergrotingen lijken steeds populairder geworden. Dit is een operatie waarbij de brosten worden vergroot en waarbij tegelijkertijd ook wordt gestreefd naar symmetrie en een mooie vorm borsten. Dit gebeurt door implantaten gevuld met siliconengel of kunststof in de borst te plaatsen of door bestaand weefsel hierheen te verplaatsen. De bedoeling is om het zo natuurlijk mogelijk te laten lijken. Helaas gaat dit altijd gepaard met littekens. Meestal onder de oksel of onder de borst, zodat het zo weinig mogelijk opvalt. Wilt u een zo mooi mogelijk resultaat met 0% risico op complicaties? Laat dan uw borsten vergroten in de Dijkhof Clinic.

Voordelen van de Dijkhof Clinic

Dijkhof Clinic heeft veel ervaring en kennis in het vergroten van borsten. Ze gaan mee met de moderne technology van tegenwoordig. Door een combinatie van de juiste kennis en de juiste materialen bent u verzekerd van een professionele werkwijze met een prachtig eindresultaat. En dit krijgt u voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het is zeer onwaarschijnlijk dat u lang moet wachten totdat u wordt geholpen. Dijkhof Clinic heeft korte wachttijden. Weet u nog niet helemaal zeker of u het wilt en wat u wilt? Maakt u geen zorgen. Dit wordt in de eerste afspraak besproken. Deze afspraak is gratis.

Contact

Voor vragen en advies  kunt u via de contact gegeven op de website contact opnemen. Wilt u eerst meer informatie lezen over de borstvergroting? Klik dan hier.